Masthead header

Kelly, Bob en Jip

Mijn lieve vriendin Kelly is op 27 januari bevallen van haar prachtige dochter Jip. Toen Kelly nog zwanger was heb ik foto’s van haar mooie buik gemaakt. Toen Jip een dag oud was ben ik haar meteen gaan bewonderen en ik nam mijn camera natuurlijk mee! Het heeft even geduurd, maar eindelijk kunnen jullie mee genieten van dit mooie gezinnetje.

Kelly5 juli 2014 - 14:57

Lieve, lieve, lieve Kar! Wat zijn we blij met de onwijs mooie foto’s die je van ons hebt gemaakt! Ik bekijk ze echt zo vaak en ben heel blij dat je die bijzondere momenten hebt vastgelegd! En we vinden het een eer dat we op jouw prachtige website mogen staan!

Dikke kus van ons

Joanne Kramer5 juli 2014 - 15:33

Hoi Karlijn,

Wat een prachtige foto’s van Kelly, Bob en Jip. Wat lijkt dat al weer lang geleden.

Groetjes,
Joanne

Bellissa6 juli 2014 - 14:58

Zooooo mooi!!!

kristy6 juli 2014 - 15:09

Ook al zó mooi!!

Your email is never published or shared.