Masthead header

Loet zijn eerste keer sneeuw!

Loet heeft nog nooit sneeuw gezien en vindt het eerst maar iets geks. Gisterenavond was hij echter niet meer weg te slaan bij het raam! De liefste foto, en dan vooral zijn voetje…
Vandaag hadden we een vrije zondagmorgen, sneeuw en zon.  De perfecte combinatie als je het mij vraagt! Opeens kwamen er 2 mannen het meer uitgelopen, Loet en ik waren enigszins verbaasd zoals je ziet ;-)
Dat ik sneeuw haat is een bijzaak, want inmiddels heb ik ervaren, als je kind iets leuk vindt zie je er zelf ook de mooie dingen van in! Misschien hielp de lekkere, warme koffie die we achteraf gingen drinken ook een beetje…. (of zou het de zelfgebakken appeltaart zijn geweest??)

Kelly12 januari 2015 - 17:17

Geweldige foto’s!

Your email is never published or shared.