Masthead header

mijn mooie nichtje Wies

Eerder deze week kwam het geboortekaartje van mijn nichtje Wies online. Nu dan een paar foto’s om dit wondertje te laten zien! Het is een hele bijzondere bevalling geweest. Mijn zus Floor heeft bij mijn oudste nichtje (Suus) 21 uur over de bevalling gedaan, nu was het in 20 minuten gebeurd! In het kort kwam het er op neer dat de vliezen van mijn zus braken, ze vervolgens haar slaapkamer niet meer kon bereiken, op de gang terecht kwam (met vloerbedekking gelukkig…) het hoofdje er zelf uitgeperst heeft (ja, helemaal alleen dus, bikkel!) en net op dat moment kwam mijn vader binnen gerend en hij heeft mijn nichtje verder samen met mijn zus ter wereld gebracht. De verloskundige was op de speaker en mijn zwager Stijn zat zichzelf helaas 80 kilometer verderop op te vreten in de file….. Zo maak je het niet vaak mee zei de verloskundige. Gelukkig is alles goed gekomen, maar bijzonder is het!

Ik ben uiteraard meteen in de auto gesprongen (met camera!!) en naar mijn zus gereden. Ik heb zoveel mogelijk foto’s gemaakt, natuurlijk ook voor mijn zwager zodat hij zo veel mogelijk kon zien. In overleg met mijn zus heb ik een paar foto’s uitgezocht om met jullie te delen. Dus zie hier: Wiesje 1 dag oud, zo lag Wies bij mijn zus in haar buik, de eerste keer voeden, Suus ziet haar zusje voor het eerst, het eerste kusje, Wies 1 week oud en… een hele trotse Tante :-)

Valerie9 mei 2013 - 19:16

Wat een prachtige en ontroerende foto’s! Bijzonder dat jullie dit willen delen.
En wat een mooi lief, klein meisje.
Liefs,
Valerie

Geertje9 mei 2013 - 19:56

Prachtig…. Wat een verhaal…!! Ongelofelijk… Maar gelukkig helemaal goed gekomen. Hele bijzondere foto’s Kar!

Renske15 mei 2013 - 20:28

Wat heb je dit weer fantastisch vast weten te leggen!! Prachtig!!

Miriam16 mei 2013 - 20:28

*slik*…prachtig…zo klein…!

Karin17 mei 2013 - 12:25

WOW, PRACHTIG,Heel mooi Karlijn x

Your email is never published or shared.