Masthead header

Category Archives: kinderen

Ik vind het heel erg leuk om kinderen op hun puurst te fotograferen. Ik vind het een uitdaging om net die éne blik of dat grappige moment vast te leggen

Loetje

Wow, en toen was het bijna een jaar geleden dat je voor het laatst foto’s plaatste… Hoog tijd dus voor eenView full post »

Lev

Mijn lieve vriendinnetje Emy is bevallen van hun prachtige zoontje Lev. Ik heb van haar oudste zoon en dochter foto&#View full post »

Een mooie lentedag in de herfst….

Dit weekend was het prachtig weer. We zijn heerlijk gaan wandelen in het bos, wat een pret!View full post »

Loet

Ja, het is waar… Als je moeder wordt verandert alles en o wat geniet ik ervan! Ik zit onder andere minder achterView full post »

Loet

Loetje wordt alweer bijna 1 jaar. Het is voorbij gevlogen. Een heel mannetje is het al, inclusief blauwe plek en Elvis-View full post »

Kelly, Bob en Jip

Mijn lieve vriendin Kelly is op 27 januari bevallen van haar prachtige dochter Jip. Toen Kelly nog zwanger was heb ikView full post »

Geertje, Lot en Noor

Een tijdje geleden heb ik foto’s gemaakt van de mooie dochters van Geertje!View full post »

Thieme en Guusje

Tijdens het jaarlijkse familieweekend heb ik een paar foto’s van Thieme en Guusje gemaakt!View full post »

Loet in zijn kinderstoel

Loet heeft van oma Jenny en opa Guy deze mooie trip trap stoel gekregen! Hij is er helemaal blij mee en zit nu gezelligView full post »

Marjolein, Martijn en Livia

Een tijd geleden mooie foto’s gemaakt van dit prachtige gezinnetje.    View full post »

Suus

Mijn zus woont met haar gezinnetje even bij ons in de straat omdat ze zelf aan het verbouwen zijn. Mijn lieve nichtjeView full post »