Masthead header

Category Archives: Geen categorie

de Heide

Ik vind die paarse heides altijd zo mooi. Vandaag was het lekker weer, we waren vrij en wilden even naar buiten. CameraView full post »

Wobbel

We hebben het erg druk gehad en zeker niet stil gezeten! De afgelopen tijd veel leuke shoots mogen doen voor View full post »

We dit some shooting today!

Zo leuk om te fotograferen voor een product dat je zo tof vindt! Hannelore van wobbelboard appte me of ik nog een fotoView full post »

Tulpenveld

Al jaren was het een stiekeme wens van mij om eens een fotoshoot te doen in een tulpenveld. De vader van mijn vriendinView full post »

moederdag

Dat we fan zijn van de Wobbel konden jullie al eerder lezen. Ik was dan ook erg verrast toen Hannelore van Wobbel mijView full post »

#loetjewobbel

Een tijdje geleden kwam ik het bedrijf wobbelboard tegen op Facebook. Wat een tof ding! Hij zat al een paar keer in mijnView full post »

Loet zijn eerste keer sneeuw!

Loet heeft nog nooit sneeuw gezien en vindt het eerst maar iets geks. Gisterenavond was hij echter niet meer weg teView full post »

Mats

Op 4 februari 2014 is mijn vriendin Bellissa bevallen van haar mooie zoontje Mats. Na 5 dagen mocht ik dit lieveView full post »

Wies

Mijn mooie nichtje Wies was gezellig op visite! Wat heeft ze toch prachtige ogen, want nee, dit is echt nietView full post »

Loet

Loet is alweer bijna 10 maanden, wat gaat de tijd toch snel…  View full post »